tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post3619631964633176009..comments2024-02-07T08:11:44.276+02:00Comments on תופינים TUFINIM: יום שישי ה-13 או למה לא כדאי להכין חמש חבילות פופ קורן במיקרו, ברצף?nthttp://www.blogger.com/profile/10660772821401733060noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-81313558950086972762009-12-13T10:55:46.556+02:002009-12-13T10:55:46.556+02:00תודה, תודה, על הסבר מפורט ומקיף. שערתי, שהמנוחה, א...תודה, תודה, על הסבר מפורט ומקיף. שערתי, שהמנוחה, אוששה את המיקרו. <br />לפי תגובתך, אני מבינה, שגם אתה כבר ניתקלת בעבר במקרים דומים או לפחות קראת או שמעת.<br />הייתי מצפה מהחברות שמוכרות את המוצר לפרסם אזהרה. אני בכל אופן אסתפק בהכנה של שקיות בודדות, בזמן הקרוב!nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-11092218591838833142009-12-12T23:20:59.747+02:002009-12-12T23:20:59.747+02:00בכל מיקרו יש חיישני חום כדי שלא ישרף אם יתחמם מדי....בכל מיקרו יש חיישני חום כדי שלא ישרף אם יתחמם מדי.<br />החיישנים מפסיקים את פעולת המכשיר עד שיתקרר.<br />כשחזרת הביתה המכשיר כבר היה קר...<br /><br />פופקורן מעמיס המון על המגנטרון (המשדר במיקרו) כי אין בו כמעט מים,<br />ורוב האנרגיה שמשודרת בזמן העבודה <br />נספגת במתכת של המיקרו.<br />מה שגורם לו להתחמם.<br /><br />פעם קראתי שצריך להרתיח כוס מים במיקרו לפני שעושים בו פופקורן, כדי<br />שהמכשיר יתחמם בצורה רגועה יותר.CatManhttp://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=98756noreply@blogger.com