tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post5474379418921361624..comments2024-02-07T08:11:44.276+02:00Comments on תופינים TUFINIM: נטול גלוטן או כשר לפסחnthttp://www.blogger.com/profile/10660772821401733060noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-79550575762152751822012-07-04T08:49:50.549+03:002012-07-04T08:49:50.549+03:00שלום לכולם..
ניתן להשיג את הקמח תפיוקה ברשת מזרח מ...שלום לכולם..<br />ניתן להשיג את הקמח תפיוקה ברשת מזרח מערב.. <br />אני יודע שאחד מהחנוית נמצא השוק הכרמל בתל אביב.SEBYhttps://www.blogger.com/profile/12660492817369651304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-22338388622686306542011-04-10T16:13:38.829+03:002011-04-10T16:13:38.829+03:00לעקרת בית B,
תודה, אבל שכחתי לציין גם כפית מלח במ...לעקרת בית B, <br />תודה, אבל שכחתי לציין גם כפית מלח במתכון. וגם, לאחרונה אני מוסיף, לחצי קילו עמילן טפיוקה, 50 ג"ר של קמח טירס, אבל טחון מאוד דק, זה מוסיף קצת תעם וארומה ל CHIPA.<br />חג שמח<br />אלפרדוד"ר אלפרדו לייסרnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-3595590420794211262011-04-10T09:19:00.274+03:002011-04-10T09:19:00.274+03:00דר אלפרדו, תודה רבה לך על התגובה המפורטת והמתכון. ...דר אלפרדו, תודה רבה לך על התגובה המפורטת והמתכון. אני אשמח לנסות את המתכון שלך. אני ממליצה על המתכון האחרון שפרסמתי לפאו דה קז'ו ב7 לאפריל. הם יצאו אוריריים ונמוחים (http://tufinim.blogspot.com/2011/04/blog-post_07.html). <br />אשמח לשמוע את דעתך על מתכונים אלו.<br />אני את עמילן הטפיוקה קונה בעדן טבע מרקט.<br />תודה:)nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-33427491597992639492011-04-10T02:31:11.315+03:002011-04-10T02:31:11.315+03:00שלום לכולם,
זאת פעם הראשונה שאני מגיב לבלוג:
אני...שלום לכולם, <br />זאת פעם הראשונה שאני מגיב לבלוג: <br />אני עושה את העוגיות הנ"ל כבר שנים, למה ?, כי אני מ PARAGUAY ושם המקור: קמח "יוקה" או עמילן "טפיוקה" זה בדיוק אותו הדבר: עושים אותה מ MANDIOCA שהוא שורש דומה לתפוח אדמה, אבל די שונה.<br />אני עושה את העוגיות קצת אחרת, אבל נראה לי שמה שמופיע במתכון גם יהיה תעים מאוד. <br />איפו משיגים עמילן טפיוקה או יוקה או קסווה: בחנויות שמתמחות באוכל אסיאטי: יש בלוינסקי, ת"א, 2 רחובות לפני העליה. <br />ויש גם באיזה שהוא מקולת בשוק הקרמל וגם יש בחצי חינם בחולון. <br />איז אני עושה את העוגיות הנ"ל: שב PARAGUAY נקרא CHIPA: <br />150 גר חמאה,חתוכה לקוביות קטנות, חצי קילו עמילן טפיוקה, 1 או 2 ספלים של גבינה צהובה מגורדת, אני מוסיף אבקת אפיה גם. מערבבים הכל במיקסר עד שהופך לגרגריים כמו "חול", אז מוסיפים את 2 הביצים מערבבים שוב ואז מתחילים להוסיף את החלב, אני מוסיף חלב קר. מוסים את החלב בהדרגה עד שהכל הופך לבצק שלא נדבק לידיים ואז נותנים לזה את הצורה שרוצים: עגול או מאורך או אחר ולתנור: אבל...ב230 עד 250 מעלות וזה לוקח כ 12 עד 14 דקות וזה הכל. תעים, תעים.<br />אבל...אני אנסה גם את המתכון שמופיעה כאן<br />חג סמח, נתמה לי שגם כשר לפסח<br />ד"ר אלפרדו (אומי)ד"ר אלפרדו לייסרnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-35380375081488638742011-04-09T09:15:32.732+03:002011-04-09T09:15:32.732+03:00בוקר טוב,
עכשיו אני קצת מקנאה.אני לא טעמתי עדין את...בוקר טוב,<br />עכשיו אני קצת מקנאה.אני לא טעמתי עדין את הלחמניות המקוריות, רק שמעתי עליהן, כך שאין לי קנה מידה להשוואה. <br />בכל אופן, ממליצה לנסות דווקא את המתכון החדש יותר מהפוסט הבא, לטעמי הוא מוצלח יותר. אם כי שניהם טעימים. <br />לצערי קמח יוקה לא השגתי. אני גם מעדיפה, כמעט תמיד, להשתמש בחמרים זמינים. <br />שבת שלוםnthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-68205202537638563852011-04-09T00:57:55.232+03:002011-04-09T00:57:55.232+03:00כמה מעניין אצלך!
:)
העוזרת שלי הכינה לי פעם את הלח...כמה מעניין אצלך!<br />:)<br />העוזרת שלי הכינה לי פעם את הלחמניות הברזילאיות והשתמשה בקמח 'יוקה' שהיא סוג של בטטה לבנה ובגבינה ברזילאית. הן היו כל כך ממכרות! ניסיתי להכין מקמח תפו"א וגבית פקורינו ויצא אסון גדול ורב...<br /><br />אולי הגרסא שלך תחזיר תקוה לעניין<br /><br />תודה!bissimhttps://www.blogger.com/profile/05889951458562103826noreply@blogger.com