tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post8852653108639004669..comments2024-02-07T08:11:44.276+02:00Comments on תופינים TUFINIM: טורטה של הדודה - Torta di zianthttp://www.blogger.com/profile/10660772821401733060noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-11954311405215398872013-12-29T18:28:46.860+02:002013-12-29T18:28:46.860+02:00תודה על הברכה.
אני הכנתי את כל הכמות של הקרם פטיסי...תודה על הברכה.<br />אני הכנתי את כל הכמות של הקרם פטיסייר מהקישור.<br />והאפייה לא עושה לו כלום, כי הוא כבר מבושל. <br />הטורטה טעימהההה מדי, אפילו אם אפשר לאמר זאת כך...<br />nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-39006020914021236932013-12-29T17:45:32.432+02:002013-12-29T17:45:32.432+02:00הי
באמת ברוכה השבה
על איזו כמות של קרם פטיסייר מדו...הי<br />באמת ברוכה השבה<br />על איזו כמות של קרם פטיסייר מדובר?<br />והאם האפייה לא הופכת את הקרם למעין חביתת וניל גדולה?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-16691529320608348272013-07-26T00:37:21.542+03:002013-07-26T00:37:21.542+03:00ברוכה השבה. חיכיתי בקוצר רוח למתכון..ברוכה השבה. חיכיתי בקוצר רוח למתכון..Anonymousnoreply@blogger.com