tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post1708704918824121463..comments2024-02-07T08:11:44.276+02:00Comments on תופינים TUFINIM: כל אחד והפריכות שלוnthttp://www.blogger.com/profile/10660772821401733060noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-81299603774053465342011-12-05T15:57:54.174+02:002011-12-05T15:57:54.174+02:00הי דליה
לדעתי אפשר אוכמניות, תותים, משמשים, שזיפים...הי דליה<br />לדעתי אפשר אוכמניות, תותים, משמשים, שזיפים... נראה לי שכדאי לבשל אותם עם סוכר עד שיתרככו לפני פיזורם על פני הבצק או לחלופין להניח עם סוכר עד שיגרו נוזלים ויתרככו ואז להניח על פני שכבה דקה של ריבה. אני באופן אישי אוהבת עם ריבה נטו כמו המקור.nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-82361558541056325172011-12-05T14:30:52.823+02:002011-12-05T14:30:52.823+02:00נורית,באילו מילויים אחרים ניתן להשתמש בקרוסטטה,האם...נורית,באילו מילויים אחרים ניתן להשתמש בקרוסטטה,האם לדוגמא ניתן להתמש באוכמניות או פרי אחר?<br />תודה דליהAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-13155930317962291552009-12-26T16:26:33.975+02:002009-12-26T16:26:33.975+02:00הי יפעת,
לקרוסטטה השתמשתי בתבנית בקוטר 27 ס"מ...הי יפעת,<br />לקרוסטטה השתמשתי בתבנית בקוטר 27 ס"מ ולפאי 23 ס"מ.<br />אבל למען האמת בעוגות מבצק פריך, להבדיל מעוגה בחושה למשל, גודל התבנית אינו מדויק לכמות הבצק, שכן כל אחד פותח את הבצק בעובי שונה במקצת. בדרך כלל אני נשארת עם שאריות בצק ואז עושה קצת קישוטים או עוגיות.<br />נוריתnthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-50550613086975462202009-12-26T14:23:49.213+02:002009-12-26T14:23:49.213+02:00הי נורית,
שאלה לגבי גודל תבניות:
באיזו תבנית השתמש...הי נורית,<br />שאלה לגבי גודל תבניות:<br />באיזו תבנית השתמשת לפאי תפוחים<br />ולקרוסטטה משמשים?<br />תודה,<br />יפעתyifatstrhttps://www.blogger.com/profile/02440681601250087580noreply@blogger.com