tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post3820978681078762166..comments2024-02-07T08:11:44.276+02:00Comments on תופינים TUFINIM: ימים שכאלהnthttp://www.blogger.com/profile/10660772821401733060noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-42540246201120044552009-12-24T18:24:08.825+02:002009-12-24T18:24:08.825+02:00הי יפעת(אני משערת)
הכתבה על הבצק פריך תכנס לבלוג ר...הי יפעת(אני משערת)<br />הכתבה על הבצק פריך תכנס לבלוג רק מחר. אני שמחה מאד שאהבת.:)<br />אני חושבת שגם בארצות הברית אפשר להשיג סמולינה דורום. דורום, זה סוג של חיטה, צהובה. סמולינה, מעיד על גודל הגריסה (כמו סולת למשל). אפשר לעשות גם סמולינה וגם עם קמח עוגיות. אבל התוצאה המשובחת ביותר, בעיני, היא עם סמולינה דורום.מקור הקמח, הוא בדרך כלל איטלקי.<br />בהצלחהnthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-42653227377132256672009-12-24T16:02:14.318+02:002009-12-24T16:02:14.318+02:00הי נורית,
קראתי את הכתבה שלך על בצק פריך ב-ynet,ומ...הי נורית,<br />קראתי את הכתבה שלך על בצק פריך ב-ynet,ומאוד אהבתי!<br />שאלה לגבי הקרוסטטה משמשים (לא מצאתי את המתכון בבלוג):<br />האם קמח סמולינה דורום זה בעצם קמח סולת?<br />(אני חיה בארה"ב ויש פה סמולינה, רק אנילא בטוחה שזה אותו הדבר)<br />ואם הסמולינה לא מחיטת דורום, אין בעיה, נכון?yifatstrhttps://www.blogger.com/profile/02440681601250087580noreply@blogger.com