tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post5627950193958527821..comments2024-02-07T08:11:44.276+02:00Comments on תופינים TUFINIM: לחם, שחום ומתקתקnthttp://www.blogger.com/profile/10660772821401733060noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-23331705258944971712012-09-12T07:03:56.467+03:002012-09-12T07:03:56.467+03:00תודה רבה,
שנה טובה גם לך!!תודה רבה,<br />שנה טובה גם לך!!danahttp://www.danachef.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-3469719095715973212012-09-11T11:59:11.220+03:002012-09-11T11:59:11.220+03:00הי דנה,
קשה לי להאריך כמה זמן את צריכה להוסיף. אפש...הי דנה,<br />קשה לי להאריך כמה זמן את צריכה להוסיף. אפשר אפילו 15 דק'. השיטה הכי טובה לדעת אם הלחם מוכן היא למדוד את הטמפ' בתוכו. בעזרת דוקרן / טרמומטר. הטמפ' צריכה להיות מעל 90 מע' צלזיוס.<br />בזמן האחרון אני אופה 40 דק' ופותחת לעוד 7דק'. לפעמים אפילו יותר.<br />שנה טובה וחג שמח:)nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-10113723645566255842012-09-11T10:54:48.793+03:002012-09-11T10:54:48.793+03:00הכנתי ויצא נהדר! הכנתי את כל הכמות בתבנית לחם גדול...הכנתי ויצא נהדר! הכנתי את כל הכמות בתבנית לחם גדולה אחת. לא הארכתי את זמן האפייה ואכן הלחם יצא מעולה אך רך מדי מפנים. בכמה זמן כדאי להאריך במקרה הזה לדעתך? אלף תודות וחג שמח! דנהdanahttp://www.danachef.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-88772906611586434462012-06-21T08:26:47.315+03:002012-06-21T08:26:47.315+03:00בוקר טוב ומזל טוב.
אני לא כל כך מבינה במולסה - אבל...בוקר טוב ומזל טוב.<br />אני לא כל כך מבינה במולסה - אבל ישנן כבדות יותר ומתוקות יותר.... לכן כדאי לבדוק ולאזן מידות. ברור שזו עיצה קצת מעורפלת. אני משתמשת מולסה שהיא בהירה יותר ומתוקה יותר (ע"פ התוית).<br />מצטערת על הערפול, אבל בדקי את מידת המתיקות של שלך והחליטי אם להוריד או להוסיף בכמויות.<br />יום טובnthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-60173303522119223282012-06-21T01:00:10.922+03:002012-06-21T01:00:10.922+03:00אני לא מאמינה!
מצאתי מולסה בסופר הרגיל באגף האורג...אני לא מאמינה!<br /> מצאתי מולסה בסופר הרגיל באגף האורגני<br />זהו עכשיו אין תירוצים:)<br /><br />ד"א את יודעת למה הכוונה שהמולסה היא<br />blackstrap ? זה לשימוש מסוים?שיריnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-4343391419707953952012-05-12T01:30:52.925+03:002012-05-12T01:30:52.925+03:00אין סיבה שלא בעצם
חוץ מהעובדה שאני צריכה למצוא אות...אין סיבה שלא בעצם<br />חוץ מהעובדה שאני צריכה למצוא אותה..<br />תודה!שיריnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-62932476486766682712012-05-11T21:09:52.063+03:002012-05-11T21:09:52.063+03:00נראה לי שסילאן, אבל אם לא אז דבש. ולמה לא מולסה? ...נראה לי שסילאן, אבל אם לא אז דבש. ולמה לא מולסה? אני משתמשת במולסה הצהובה של GRANDMA'S מעדן טבע מרקט.nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-89036030916999535732012-05-11T19:52:55.376+03:002012-05-11T19:52:55.376+03:00אה שכחתי
תחליף הולם למולסה?
דבש?אה שכחתי<br />תחליף הולם למולסה?<br />דבש?שיריnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-65255832331339473592012-05-11T19:51:27.731+03:002012-05-11T19:51:27.731+03:00לחם חדש
איזה כיף!
ינוסה בקרוב:)לחם חדש<br />איזה כיף!<br />ינוסה בקרוב:)שיריnoreply@blogger.com