tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post6571569512325378347..comments2024-02-07T08:11:44.276+02:00Comments on תופינים TUFINIM: חייבת, חייבת... עוגת לייקחnthttp://www.blogger.com/profile/10660772821401733060noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-2911477321867283962011-09-13T16:49:54.663+03:002011-09-13T16:49:54.663+03:00זה בהחלט מסביר את הצניחה! נסי להעזר בשיפוד עץ במקו...זה בהחלט מסביר את הצניחה! נסי להעזר בשיפוד עץ במקום קיסם.<br />הייתי הולכת על משהו בין 160 ל170, אולי על מדף נמוך יותר ונראה לי שאפילו עד שעה וחצי, רק לא לשרוףףףף. קשה לדעת איזה חום בדיוק כי אני לא מכירה את התנור שלך.nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-26410966749211707662011-09-13T16:38:13.015+03:002011-09-13T16:38:13.015+03:00חייבת לנסות את זה. ועוד איזה חשק...
היית מהמרת על ...חייבת לנסות את זה. ועוד איזה חשק...<br />היית מהמרת על 160/170 למשך כמה זמן? אני שואלת כי היא לא תמיד מוכנה בחלק התחתון, וקיסם לא ממש צולח את הגובה שלה.Michalhttps://www.blogger.com/profile/18446107428704616376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-58580315388126844082011-09-13T16:28:06.487+03:002011-09-13T16:28:06.487+03:00הי מיכל,
אצלי התבנית עובדת מצויין והאמת שהצלחתי ג...הי מיכל, <br />אצלי התבנית עובדת מצויין והאמת שהצלחתי גם עם תבניות אחרות, כשנדרשתי לעוגה תפוחה ללא חור, עוגת חתונה...<br />נראה לי שאולי העוגה לא היתה מספיק אפויה. נסי לאפות בחום יותר נמוך (160 / 170) למשך זמן ארוך יותר. האפיה לעיתים נמשכת זמן רב וגם כשהעוגה מזהיבה, היא עדין לא אפויה.<br />עכשיו עשית לי חשק לעוגת לייקח;)...nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-39186333880055824942011-09-13T15:44:48.064+03:002011-09-13T15:44:48.064+03:00אצלנו במשפחה משתגעים על העוגה. יש לי גם את אותה תב...אצלנו במשפחה משתגעים על העוגה. יש לי גם את אותה תבנית פטנטית להפיכת העוגה. עשיתי כבר שני ניסיונות להפוך אותה בסוף האפיה לשלב ההתקררות, והיא פשוט צנחה לה למול עיני בהתגרות (לא שימנתי את התבנית כמובן). לכן, אני חייבת לשאול למרות שרואים בתמונות:האם זה עובד? האם יש איזה טריק? יש לציין שהעוגה יצאה טעימה ביותר, ואני כל כך מתבאסת מחוסר ההצלחה. יש לך איזה רעיון?Michalhttps://www.blogger.com/profile/18446107428704616376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-49736987075181826402010-11-03T16:04:03.916+02:002010-11-03T16:04:03.916+02:00אני מניחה במדף הכי נמוך בתנור. נסי להנמיך מעט את ה...אני מניחה במדף הכי נמוך בתנור. נסי להנמיך מעט את החום. אכן העוגה משחימה בחוץ לפני תום האפייה. נסי להמשיך לאפות מבלי לשרוף את העוגה.nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-65476416408247652082010-11-03T14:49:33.498+02:002010-11-03T14:49:33.498+02:00שלום,
גם אני מכינה את אותה עוגה באותה תבנית אבל ל...שלום, <br />גם אני מכינה את אותה עוגה באותה תבנית אבל לאחר 3/4 שעה היא מאוד מאוד אפויה בחלק העליון, ובאמצע לא. רציתי לדעת באיזה מיקום בתנור כדאי להניח את התבנית.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-67844190122261510612010-10-25T21:09:28.149+02:002010-10-25T21:09:28.149+02:00אוי, גם אני מכינה אותה בול מהמתכון שלו ובול עם אות...אוי, גם אני מכינה אותה בול מהמתכון שלו ובול עם אותה תבנית.<br />תודה נהדרת שכמוך, כבר אמרתי לך פעם שהבלוג שלך הוא הסוכריה האהובה עליי בממלכת הבלוגים...<br />:-)<br />חיבוק גדול גדול ממני<br />אריאלה פיקסלר אלון (וכן, אני תמיד תמיד כאן, גם אם לא תמיד מגיבה).אריאלה פיקסלר אלוןhttps://www.blogger.com/profile/07270037431138479770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-33595651236690799442009-12-13T10:37:37.791+02:002009-12-13T10:37:37.791+02:00תודה :-)תודה :-)מאיהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-287081065157865992009-12-12T15:30:40.934+02:002009-12-12T15:30:40.934+02:00תודה, תודה.
נראה לי שאפשר להכין גם בתבנית רגילה, א...תודה, תודה.<br />נראה לי שאפשר להכין גם בתבנית רגילה, אני משארת שצריך יהיה להוסיף עוד כמה דקות אפייה. נסי למצוא קערה או מסגרת תבנית ברוחב דומה, כך שתוכלי להפוך את העוגה, לצורך הקירור, כדי לשמור על עוגה גבוהה ותפוחה.nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-74010124859217458932009-12-12T13:25:54.394+02:002009-12-12T13:25:54.394+02:00כל המתכונים באתר נראים נהדר!!!
תודה!
ולשאלה...אם א...כל המתכונים באתר נראים נהדר!!!<br />תודה!<br />ולשאלה...אם אין לי תבנית פלא אפשר את העוגה בתבנית אחרת?מאיהnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-82364871379151009202009-12-11T08:51:23.676+02:002009-12-11T08:51:23.676+02:00הילה בוקר טוב,
אופים את העוגה כשעה. בודקים בעזרת ק...הילה בוקר טוב,<br />אופים את העוגה כשעה. בודקים בעזרת קיסם, שאמור לצאת נקי, ללא פירורים. את העוגה הראשונה שלי, לצערי ייבשתי, כך שאם את מכירה את התנור שלך והוא עשוי לאפות יותר מהר, נסי לבדוק החל מ45 דק'.<br />בהצלחה :)nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-86432824107873945132009-12-10T19:52:03.320+02:002009-12-10T19:52:03.320+02:00כמה זמן בתנור?כמה זמן בתנור?הילהhttp://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=hila0804noreply@blogger.com