tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post7952042859714670810..comments2024-02-07T08:11:44.276+02:00Comments on תופינים TUFINIM: Pain Rustique, געגועים לכפרnthttp://www.blogger.com/profile/10660772821401733060noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-80567254825751817482012-12-24T08:32:36.246+02:002012-12-24T08:32:36.246+02:00http://tufinim.blogspot.co.il/2010/12/blog-post_23...http://tufinim.blogspot.co.il/2010/12/blog-post_23.html<br />הלחם השני בפוסט זה. אכן של המלמן.<br />יש בו מעט מאד מחמצת. הטעמם הסופי חמצמץ עדין. אנחנו מאד אוהבים אותו. <br />קיפולים בכל שלב. פעם 1 אחרי הלישה ופעם אחת לפני השייפינג. התפחות ארוכות דורשות פחות קיפולים (אני חושבת)<br />nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-55906475904942608602012-12-23T22:54:46.681+02:002012-12-23T22:54:46.681+02:00רגע רגע פיספסתי
את מתכוונת ללחם וורמונט של המלמן ...רגע רגע פיספסתי <br />את מתכוונת ללחם וורמונט של המלמן בתוספת שיפון נכון?<br /><br />אני ממש רוצה להצליח לשלב הכנת לחם מחמצת גם כשאין לי יומיים פנויים..<br /><br />באיזה שלב הקיפולים? או שוויתרת עליהם?<br />ולפי מה שזכור לי כשניסיתי לשים וורמונט להתפחה במקרר הוא יצא ממש חמוץ?שיריnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-55656064400910840212012-12-22T09:20:31.037+02:002012-12-22T09:20:31.037+02:00באמת כבר מזמן לא עשיתי. התמכרתי ל"מחמצת שיפון...באמת כבר מזמן לא עשיתי. התמכרתי ל"מחמצת שיפון - וורמונט". מכינה ביום קודם בבוקר מחמצת, מכינה בערב את הבצק. מעצבת ככרות בבוקר ואופה אחה"צ כשחוזרת מהעבודה... 36 שעות עם תוצאה טעימה ביותר.<br />nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-84176882947481466122012-12-21T16:40:57.242+02:002012-12-21T16:40:57.242+02:00כמובן שמעולה
חוזרת אליו כל פעם שאין לי זמן למחמצת
...כמובן שמעולה<br />חוזרת אליו כל פעם שאין לי זמן למחמצת<br /><br />וממליצה עליו לכל אחד:)שיריnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-31981705420441344892012-01-20T17:56:07.911+02:002012-01-20T17:56:07.911+02:00הי, הכנתי ויצא מצוין!! תודה רבה, מתכון מעולה!!!הי, הכנתי ויצא מצוין!! תודה רבה, מתכון מעולה!!!danahttp://www.danachef.co.ilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-20411503145395764602010-10-31T16:52:35.142+02:002010-10-31T16:52:35.142+02:00הי חגית,
1. אפשר לנסות, אם כי השמרים היבשים אוהבים...הי חגית,<br />1. אפשר לנסות, אם כי השמרים היבשים אוהבים סביבה פושרת, משמע מים פושרים ונראה לי שהמחמצת לא. אני חושבת שבלחמים עם מחמצת, עדיף להשתמש בשמרים לחים.<br />2.אפשר לאפות בתבנית, כמובן שיתקבל לחם שונה, במרקם שונה. אפיה בתבנית דורשת "שייפינג" שונה ללחם, היא דורשת לישה וגלגול תוך דחיסה.<br />לא חייבים להתפיח על גבי בד פישתן. עושים זאת בגלל המסורת ובגלל ויסות הלחות של הבד ביחס לבד כותנה או בד סינטטי.nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-83062122912389914542010-10-31T12:53:07.992+02:002010-10-31T12:53:07.992+02:00כמה שאלות:
1. אפשר להמיר את השמרים הטריים ביבשים?
...כמה שאלות:<br />1. אפשר להמיר את השמרים הטריים ביבשים?<br />2. האם אפשר לאפות בתוך תבנית לחם, כמובן שאז צריך לוותר על הפשתן (למה דווקא פשתן?) ולהתפיח הפתחה שניה בתוך תבנית. <br /><br />תודה מראש!חגיתhttp://hagit.oron.wsnoreply@blogger.com