tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post8567432038820853747..comments2024-02-07T08:11:44.276+02:00Comments on תופינים TUFINIM: לחם 5 דגניםnthttp://www.blogger.com/profile/10660772821401733060noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-84116326803210357292013-04-21T07:36:34.102+03:002013-04-21T07:36:34.102+03:00בוקר טוב
הלחם הוא מעמ' 129 Five Grain Bread
וע...בוקר טוב<br />הלחם הוא מעמ' 129 Five Grain Bread<br />ועכשיו שקצת גדלתי והחכמתי, אני רואה שהוא לא אפוי מספיק. אז אפשר היה לתת לו עוד 15 דק' אפיה ללא תבנית עם סיבוב באמצע.<br />אולי אכין אותו שוב בקרוב, נראה לי שווה...nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-66700624869051053282013-04-20T16:27:03.598+03:002013-04-20T16:27:03.598+03:00היי, סופסוף אוכל להכין את הלחם הזה לכבוד תבנית הפו...היי, סופסוף אוכל להכין את הלחם הזה לכבוד תבנית הפולמן שרכשתי:)<br />האם המתכון נלקח מעמוד 126<br />WHOLE WHEAT BREAD WITH MULTIGRAIN SOAKER?<br />ראיתי שחלק מהכמויות שונות מהכמויות הביתיות שבספר לא?שיריnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-8101919506335549122010-07-25T17:00:51.672+03:002010-07-25T17:00:51.672+03:00הי רוני,
נראה שהכל באשמתי. בדקתי שוב את המתכון ונש...הי רוני,<br />נראה שהכל באשמתי. בדקתי שוב את המתכון ונשמטה כמות המים שיש להוסיף בעת הכנת הלחם עוד 255 גרם מים. זו כנראה הסיבה.<br />בכל אופן, תמיד צריך לשים לב שהבצק אינו קשה מדי. עדיף רך מדי אך לא קשה. יש להוסיף מים בהדרגה בזמן הערבול הראשוני עד לקבלת בצק רך.<br />אם מידת התבנית שלך, היא כמידת התבנית שלי, הלחם אמור למלא את כולה ואף לגלוש מעט החוצה. <br />סליחה גדולה. מקווה להצלחה בפעם הבאה. אני יודעת כמה זה נורא להשקיע את כל כולך בלחם ולא להצליח (ועוד בגלל מישהו אחר).<br />לחם פולמן אני לא אופה במצב טורבו, אלא במצב רגיל.nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-46267012878151008602010-07-25T10:05:33.375+03:002010-07-25T10:05:33.375+03:00הי,
הוספתי 100 גרם סובין במקום 140 גרם קמח שטיבל 2...הי,<br />הוספתי 100 גרם סובין במקום 140 גרם קמח שטיבל 2. והמשכתי את כול המתכון כרגיל.<br />יצא לחם מאוד דחוס וכבד. ולמרות שנתתי לו המון זמן נוסף לתפוח לא הצלחתי למלא את התבנית של לחם פולמן.<br />האם הייתי צריכה להוריד את כמות הדגנים בגלל הסובין ?<br />האם את משתמשת בטורבו ?<br /><br />תודה רונירוניnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-77086650573105304542010-07-21T09:17:38.661+03:002010-07-21T09:17:38.661+03:00הי רוני,
אני מרבה להחליף חלק מהקמח בסובין. נראה לי...הי רוני,<br />אני מרבה להחליף חלק מהקמח בסובין. נראה לי שהסובין סופג יותר מים. לכן אני מורידה באופן יחסי יותר קמח מכמות הסובין שאני מוסיפה למשל 110 גרם סובין במקום 150 גרם קמח. ומוסיפה בזמן הלישה (אם צריך) בהתאם לבצק המתקבל.nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-7045082569934273302010-07-20T08:46:39.883+03:002010-07-20T08:46:39.883+03:00הי,
עשיתי את הלחם קסטן 5 דגנים ויצא מצויין.
רצי...הי, <br />עשיתי את הלחם קסטן 5 דגנים ויצא מצויין. <br />רציתי לדעת אם אפשר להוסיף סובין למתכון כדי שהלחם יהיה פחות משמין ?<br />איך זה מתבצע ? מחליפים קמח לבן בסובין ?<br /><br />תודה רונירוניnoreply@blogger.com