tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post8975191426973041739..comments2024-02-07T08:11:44.276+02:00Comments on תופינים TUFINIM: שזיפים?!nthttp://www.blogger.com/profile/10660772821401733060noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-71541859818871747702010-03-01T16:44:02.831+02:002010-03-01T16:44:02.831+02:00הי אלה,
צר לי לשמוע שהעוגה לא עלתה יפה. אני עדין ב...הי אלה,<br />צר לי לשמוע שהעוגה לא עלתה יפה. אני עדין בטוחה, שפירות יער מתאימים. יתכן שהם לא היו מוצקים דיים? או אולי סמת ביד נדיבה מדי? בכל אופן, נראה לי שאפשר לקמח אותם קלות בקמח או בקורנפלור. יתכן שהעוגה נאפתה קצת יותר מדי. עם בא האביב, אני מתכוונת לערוך ניסויים בפירות יער, אשמח להחליף חוויות.<br />כל טוב ותודהnthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-37658732069295556312010-03-01T11:50:35.923+02:002010-03-01T11:50:35.923+02:00הכנתי את העוגה אתמול!
יצא מאוד טעים.
אבל נראה לי ש...הכנתי את העוגה אתמול!<br />יצא מאוד טעים.<br />אבל נראה לי שהפירות יער דווקא פחות התאימו, משום שהם הפכו לעיסה. הבצק יצא לי מעט יבש מדי ותפוח מדי - האם שמתי יותר מדי קמח, או האם אפיתי יותר מדי?<br /><br />בכל מקרה, מאוד שמחה בבלוג הזה וברעיונותייך הטעימים!<br /><br />תודה!<br />אלה.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-3715072291457250282010-02-18T20:22:50.525+02:002010-02-18T20:22:50.525+02:00ברור, פירות יער הם פשוט נפלאים טעימים ומאד מאד ברי...ברור, פירות יער הם פשוט נפלאים טעימים ומאד מאד בריאים. אני ממש מקנאה. מחכה לשמוע איך יצא.nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-53919331226735705392010-02-18T19:19:37.180+02:002010-02-18T19:19:37.180+02:00שלום,
תודה על ההענות!
אני בהלסינקי, וחייב להיות את...שלום,<br />תודה על ההענות!<br />אני בהלסינקי, וחייב להיות את זה איפשהו, אך לא בסופרים שאני חיפשתי...<br />ובאותו עניין, מכיוון שכרגע יש כאן המון פירות יער - האם נראה לך מתאים להכין את העוגה איתם? נראה לי שיש להם את אותה חמצמצות-מתיקות...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-79299421592824655062010-02-18T08:09:39.686+02:002010-02-18T08:09:39.686+02:00אלה שלום
אפשר בהחלט להשתמש בקמח לבן רגיל. באופן עק...אלה שלום<br />אפשר בהחלט להשתמש בקמח לבן רגיל. באופן עקרוני כל קמח מותאם לסוג המאפה. כשזה נוגע ללחם, עוגיות, בצק פריך או פסטה, כדאי להשתדל להשתמש בסוג הקמח המתאים. בעוגה זו גם קמח רגיל יעשה את העבודה.<br />באיזו ארץ את נמצאת? חשבתי שבכל העולם כבר יש סוגי קמח רבים ורק במדינתינו הקטנטונת לא.nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-75204444504376274822010-02-18T00:35:20.134+02:002010-02-18T00:35:20.134+02:00שלום אריאלה!
מה לעשות אם אין בידי לקנות קמח עוגה ...שלום אריאלה!<br /><br />מה לעשות אם אין בידי לקנות קמח עוגה (אני לא בארץ כרגע ואני לא מוצאת את זה בשום מקום)? האם אפשר קמח רגיל? אם כן - האם לשנות כמויות או להוסיף משהו אחר? מה בעצם ההבדל?<br /><br />תודה!<br />אלה.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-17947141054271601572009-12-09T08:51:13.096+02:002009-12-09T08:51:13.096+02:00אריאלה,
בוקר אור לך,
כל כך נחמד לקרוא תגובות חמות...אריאלה, <br />בוקר אור לך,<br />כל כך נחמד לקרוא תגובות חמות על הבוקר.<br />למען האמת, זו הפעם הראשונה שניסיתי את העוגה ואכלתי את רובה בעודה חמה.nthttps://www.blogger.com/profile/13992777805549211011noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-303523586760632304.post-79364549923998713762009-12-09T07:32:18.535+02:002009-12-09T07:32:18.535+02:00נפלא !
אני חושבת שאין "עוגת בית" (עם כל ...נפלא !<br />אני חושבת שאין "עוגת בית" (עם כל מה שמשתמע מכך) מעוגת שזיפים עם שטרויזיל איכותי.<br />שלך, נראה נפלא ואני שומרת את הפוסט אצלי במועדפים, ברשותך ...<br /><br />תודה על השיתוף<br />אריאלהאריאלה פיקסלר אלוןhttps://www.blogger.com/profile/07270037431138479770noreply@blogger.com