לא עמדתי בפיתוי, מיהרתי הביתה להכין עוגות גבינה אישיות ומתוקות בתבנית החדשה שרכשתי. השתמשתי בתכון הרגיל והמוצלח לעוגת הגבינה ההולנדית שקיבלתי מדורית. התוצאות עוררו קריאות התפעלות ומחצית מהעוגות, שהיו מיועדות לארוחת הבוקר נאכלו כבר בשעות הערב. ל12 השקעים שבתבנית מספיק להכין חצי מתכון.
לתחתית:
½ חבילת ביסקוויטים מרוסקים
50 גרם חמאה מומסת
גרידת קליפת לימון
לעוגה:
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3 שקיות סוכר וניל
500 גרם גבינה לבנה
לציפוי:
2 מיכלים שמנת חמוצה
ו/או פירות יער
□ מחממים תנור ל°c180.
□ מערבבים את הביסקוויטים המרוסקים עם החמאה וגרידת הלימון. מעבירים לתבנית קפיצית עגולה (28) ומהדקים לתחתית. מכניסים למקפיא עד שמסיימים להכין את העיסה.
□ מקציפים חלבונים ו ½ כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
□ מערבבים את הגבינה, החלמונים ויתר הסוכר לעיסה. מוסיפים את הקצף ומקפלים בעדינות. מניחים על פני הביסקוויטים ומכניסים לתנור. אופים כ40 דק עד שהעוגה משחימה קלות.
□ מערבבים את פירות היער עם השמנת, ממתיקים במידת הצורך. כאשר העוגה מוכנה, מכסים אותה בפירות היער ומחזירים לתנור כבוי. לשמור במקרר.
לתחתית:
½ חבילת ביסקוויטים מרוסקים
50 גרם חמאה מומסת
גרידת קליפת לימון
לעוגה:
5 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3 שקיות סוכר וניל
500 גרם גבינה לבנה
לציפוי:
2 מיכלים שמנת חמוצה
ו/או פירות יער
□ מחממים תנור ל°c180.
□ מערבבים את הביסקוויטים המרוסקים עם החמאה וגרידת הלימון. מעבירים לתבנית קפיצית עגולה (28) ומהדקים לתחתית. מכניסים למקפיא עד שמסיימים להכין את העיסה.
□ מקציפים חלבונים ו ½ כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
□ מערבבים את הגבינה, החלמונים ויתר הסוכר לעיסה. מוסיפים את הקצף ומקפלים בעדינות. מניחים על פני הביסקוויטים ומכניסים לתנור. אופים כ40 דק עד שהעוגה משחימה קלות.
□ מערבבים את פירות היער עם השמנת, ממתיקים במידת הצורך. כאשר העוגה מוכנה, מכסים אותה בפירות היער ומחזירים לתנור כבוי. לשמור במקרר.
2 תגובות:
איפה הצילום של התבנית, איך קרצת את העוגות האישיות?
הצילום של התבנית בפוסט הקודם:
http://tufinim.blogspot.com/2009/09/blog-post_02.html
ואת העוגיות לא צריך לקרוץ הן יוצאות כך מהתבנית.
הוסף רשומת תגובה