אחרי שחיסלנו חצי מכמות הסלמון עם הסושי, כבשתי את מה שנותר. את המתכון לקחתי מהספר של אורי בורי.המתכון: שוטפים את הסלמון במשקה אלכהולי, אני בחרתי בג'ין. כיסיתי את הסלמון במלח גס, שמיר קצוץ, מעט סוכר (קנים) וגרגירי כוסברה. עטפתי בניילון נצמד והנחתי במקרר למשך יומיים. הפכתי מספר פעמים במשך היומיים.אחרי יומיים, מנגבים בעדינות את התבלינים, פורסים דק וזוללים.נכבש, נטעם וחוסל בשניות.
1/2 כוס שמיר קצוץ
4 כפיות מלח
4 כפיות סוכר
כובשים במקרר, עטוף בניילון נצמד במשך 24 שעות. 12 שעות לכל צד.
1/2 כוס שמיר קצוץ
4 כפיות מלח
4 כפיות סוכר
כובשים במקרר, עטוף בניילון נצמד במשך 24 שעות. 12 שעות לכל צד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה