מחמים תנור לטמפ' של 170 מע'.
בקערה מערבבים: 1/2 כוס קמח מלא, 1/2 2 כוסות שיבולת שועל( לא עדינה), 1/4 כוס נבט חיטה, 1/4 כוס סובין שיבולת שועל, 1 כוס חמוציות, 1/2 כוס תפוחים מיובשים קצוצים, 1/4 כוס אגוזי מלך קצוצים גס, 1/4 כוס אגוזי ברזיל קצוצים גס, 1/4 כף קינמון, 1 כוס תרכיז תפוחים טבעי, 1/2 כוס שמן קנולה בכבישה קרה. משטחים בתבנית מכוסה בנייר אפיה למשטח בעובי של כ2 ס"מ. מסמנים ריבועים לחלוקה ואופים כ35 דק'.
4 תגובות:
נראה מעולה
כמה מעלות באפייה?
תודה! אנחנו אוכלים קבוע, לפני הספורט ואחריו (לפחות אלה שעושים פה ספורט)
את התנור מחמים מראש, ל170 מע'
בהצלחה
הכנתי ויצא טעים אבל מתפורר בקלות...
לא היה לי נבט חיטה אז שמתי במקום עוד רבע כוס סובין שיבולת שועל.
זה בסדר?
איך אפשר להכין את זה מבלי שיתפורר ויתפרק בקלות?
תודה!
קשה לי לאבחן מרחוק. יתכן שהעיסה יצאה יבשה מדי או לחילופין, אולי אפשר היה להוסיף עוד קצת קמח? העיסה צריכה להיות דביקה לפני האפיה ולא רטובה מדי. אני דוחסת את העיסה בזמן שאני משטחת, אולי זה יכול לעזור? לתת לזה להאפות עד שמשחים ולהזהר לא לשרוף. אני מקווה שהועלתי ולא בלבלתי, בהצלחה
הוסף רשומת תגובה