הזיתים נמסקו בסוף ספטמבר עם בציר הענבים ובתחילת אוקטובר, נשטפו, נחלטו, ונכבשו במלח בישול. היום הוצאתי אחד וטעמתי. הזיתים מוכנים! יש להם טעם חמאתי, מדהים. הפכתי את הסלסילה עם הזיתים והמלח, לתוך מסננת, עם חורים גדולים וניערתי, עד שכל המלח ירד. שמתי את מעט הזיתים בכלי חרס ואפשר רק לקוות, שישאר מהם משהו עד סוף השבוע. עכשיו אני מצטערת שכבשתי כל כך מעט. התחלתי להתקשר לכל מכרי, בנסיון למצוא עוד זיתים שחורים, מזן סורי. עד עכשיו, לא נרשמה הצלחה.
Print Page - להדפסת פוסט זה בלבד, יש להכנס לפוסט לפני ההדפסה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה