הכל התחיל מטעימה של פרוסה דקיקה של עוגה מסוג זה, בסיומו של יום עבודה מפרך (10 שעות על הרגליים). כשחזרתי הביתה הבנתי שאני חייבת עוד כמה "טעימות" כאלה. חיפשתי, חשבתי, אילתרתי...
מאחר והעוגה הוכנה ערב חג הפסח החלפתי את הקמח בעמילן טפיוקה.
עוגת פירות מיובשים
כמויות לתבנית אינגלישקייק אחת
3 ביצים
כפית משחת וניל
2 כוסות מלאות פירות יבשים ואגוזים קצוצים גס
צימוקים לבנים, חמוציות, משמשים, שזיפים, תאנים, מקדמיה, אגוז מלך
מחמים תנור ל170 מע'. מערבלים תוך הקצפה קלה את הביצים עם הסוכר והוניל. מוסיפים קמחים ולסיום את הפירות היבשים.
אופים כ35 דק' עד שמשחים ומתמצק.
מקררים ופורסים לפרוסת דקות.
אפשר גם לאפות לעוגיות ביסקוטי / קנטוצי
3 תגובות:
ווהוו! פוסט חדש איך חיכיתי
תודה!
מתי הפוסט הבא?
נראה מצוין, ינוסה בהקדם
הוסף רשומת תגובה