30 ינואר, 2013

בראנץ' לחברים או קייטרינג לאירועים קטנים

זה היה קצת מלחיץ / מחייב. פחדתי לאכזב.
הגיתי תפריט חצי חלבי וחצי טבעוני בשביל בן הזוג.
הבשר והדגים נפסלו על הסף.
שיניתי את התפריט.
עשיתי נסיונות...
עדכנתי את התפריט...
עשיתי קניות.
התחלתי בהכנות כי הכל היה תוצרת עצמית. אז התחלתי  עם  גבינת עיזים, פסטו ועגבניות מיובשות.
המשכתי עם הטראפלס ומבחר עוגיות.
אחר כך קרקר פרמזן, הלחם וכל השאר... בקיצור היו הכנות.
ושוב הוספתי לתפריט, שיניתי והרחבתי, עד לדקה ה90. אז גם גויוסו כל בני הבית לקחת חלק וזה היה החלק הכי מהנה, סוג של גיבושון.

קרקר פרמזן | כריכוני לחם שיפון עם גבינת עיזים, פסטו, עגבניות מיובשות | כריכוני פוקצ'ה, פסטו, אבוקדו, עגניות שרי מיובשות ועלי מיקרו | קיש אישי עם בטטה ועלי מיקרו | קיש אישי עם חצילים | עלי אורז ממולאים באטריות צלופן, אבודקו, אפונת שלג, מלפפון ופטריות יער בטריאקי | חטיף אצה עם אורז אספרגוס ועגבניות מיובשות | ראפ סויה בטעמים עם אורז ואספרגוס | חטיפי כרובית עם טחינה, זרעי עגבניה, ושמיר | קעריות מלפפון עם טאבולה | טראפלס שוקולד פטל | חיתוכיות ריבת משמש טבעוניות | מאפינס שוקולד טבעוני | עוגיות אגודל | אלפאחורס | נשיקות עם ריבת פירות יער











2 comments:

אנונימי אמר/ה...

אז איפה המתכונים ? או לפחות חלקם ?

dana אמר/ה...

איזה יופי! הכל נראה מקסים! כל הכבוד לך!