ארוחה ראשונה, לפחות מבין שתיים. במקרה זה חגיגת יום הולדת כפולה, שהיא רק תירוץ להזמין אורחים לארוחה. כי אנחנו לא אוהבים לאכול לבד.
מלון עם "פרושוטו" שמקורו בבקר ומקפא (ג'לי) יין אדום מתוק וחומץ בלסמי. הרעיון מכאן. המתכון למקפא: 100 מ"ל יין אדום מתוק 30 מ"ל חומץ בלסמי משובח. מחממים בסיר עד רתיחה ומוסיפים שני עלי ג'לטין שרוככו במים קרים.
לחמניות מחמצת וסיידר תפוחים אלכהולי. ווריאציה למתכון של לחם חמוציות.
גלילות בשר בקר (קרפצ'ו) ממולאות פטריות עם שפצלה סלק, על בסיס מתכון פולדאי ותיק לשפצלה של סבתא רות. יפורסם בהמשך.
קינוח:
מלאבי עם פירות יער שטרויזל ומטבע שוקולד לבן. קינוח שוקולד, עשוי שכבות של עוגת
תופין שוקולד, קצפת שוקולד, מאקרון שוקולד ושוקולד מעוטר, לצד קרם טופי מלוח.
3 תגובות:
פשוט כף אדיר לקרוא את הבלוג שלך , אהבתי את התפריט, ואת צורת ההגשה שאפווו והמון מזל טוב:-)
תודה. ותודה מכל הנוגעים בדבר:)
דבר ראשון מזל טוב!!
נראה מעולה!! ובטח שטעים
הוסף רשומת תגובה