בפעם השלישית זה הצליח. שני משלוחים
נאפו ונאכלו, הטעם היה משגע, אבל המראה לא. בפעם השלישית סוף, סוף הצלחתי. המתכון
המקורי מכאן, עבר שיפצור והתאמה.(התובנות בגוף המתכון). החותמת בעיצוב אישי הוזמנה
מכאן, כי ממש הייתי חייבת אחת כזו מקורית.
ביסקוויט פרמזן "תוצרת
בית", Sablés au parmesan, Parmesan Shortbread
בסקוויטים טעימים, פשוטים להכנה,
מרשימים ביותר, משאירים טעם של עוד בקרוב יוגשו עם מרק אפונה מעושן.
1/4 כפית מלח גדושה
1 כף אורנו ואו טימין טריים קצוצים (לא
חובה)
1 כף חלב
שמים את כל המרכיבים פרט לחלב במעבד
מזון. מעבדים בפולסים קצרים לקבלת בצק "חולי". מוסיפים את כף החלב
ומעבדים עיבוד קצר. מוציאים למשטח עבודה מקומח ומאגדים את הפירורים לבצק.
בשלב זה מי שאינו רוצה להתעסק
בקריצות צורות ואו בהחתמת חותמות, יכול
לגלול את הבצק לגליל ולפרוס פרוסות בעובי 2 – 3 מ"מ . לחילופין,
המהדרין ירדדו את הבצק לעלה בעובי 3 מ"מ יקמחו מעט ממעל ויטביעו חותמת מקומחת.
לאחר הטבעת החותמת קורצים עיגול מסביב. מניחים על מגש מכוסה בנייר אפייה כשהכיתוב כלפי
מטה! שולחים למקרר ל20 – 30 דקות. אופים בתנור שחומם מראש ל180 מע' כ10 - 15 דק'.
הביסקוויטים אמורים להזהיב קלות.
בסקוויט חמאה Shortbread
עוגיות החמאה הכי פשוטות והכי טעימות
שאכלתי מזה זמן רב
1 כף חלב
אבקת סוכר לפיזור מלמעלה
שמים את כל המרכיבים פרט לחלב במעבד
מזון. מעבדים בפולסים קצרים לקבלת בצק "חולי". מוסיפים את כף החלב
ומעבדים עיבוד קצר. מוציאים למשטח עבודה מקומח ומאגדים את הפירורים לבצק.
בשלב זה מי שאינו רוצה להתעסק
בקריצות צורות ואו בהחתמת חותמות, יכול
לגלול את הבצק לגליל ולפרוס פרוסות בעובי 5 מ"מ . לחילופין, המהדרין ירדדו את הבצק
לעלה בעובי 5 מ"מ
יקמחו מעט ממעל ויטביעו חותמת מקומחת. לאחר הטבעת החותמת קורצים עיגול מסביב.
מניחים על מגש מכוסה בנייר אפייה כשהכיתוב כלפי מטה! שולחים למקרר ל20 – 30 דקות.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מע' כ10 - 15 דק'. הביסקוויטים אמורים להזהיב קלות.