עוגיות גרעינים בקלי קלות ולא רק לציפרים
1 כוס גרעיני חמניה
1 כוס גרעיני דלעת
1/2 כוס שומשום
1 כוס שקדים מולבנים פרוסים
2 חלבונים
מחממים תנור ל160 מע׳. מפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה את הגרעינים והשומשום. קולים בתנור, בזהירות רבה, רק עד שיהיו פריכים. מערבבים מדי פעם. מוצאים ומצננים.
בקערה טורפים את החלבונים והסוכר, אין צורך להקציף.
מוסיפים פנימה את הגרעינים, השומשום והשקדים.
מניחים ערמות בעזרת כף על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה. אופים עד שמשחים ומתקרמל כ20 - 30 דק׳.
תגובה 1:
המרתי את הסוכר בסילאן תמרים ללא סוכר ואת השקדים המולבנים לשקדים רגילים שקיצצתי.
האם יש חומר אחר ש"יקשור" את התערובת מלבד חלבון ביצה?
תודה על המתכון ועל האתר המקסים.
הוסף רשומת תגובה